Tom és Jerry játék 22
Tom és Jerry játékok
5
A legjobb játékok nyitó oldala, mert játszani mindenkor és mindenhol jó!
 
Tom és Jerry egy amerikai rajzfilmsorozat, melyet a Hanna–Barbera páros készített. Annyira népszerű, hogy a mai napig készítenek epizódokat, sőt egész estés filmeket is. A sorozat hét Oscar-díjat nyert a következő években: 1943, 1944, 1945, 1946, 1948, 1951, 1952. A Tom és Jerry sorozat atyjának Rudolf Isinget tartják mivel ő volt az első rész (Elbocsátás) producere. Tommal és Jerryvel ma már az élet számtalan területén találkozhatunk, itt Tom és Jerry játékok kerülnek terítékre. A rajzfilmek szereplői: Tom, Jerry, Cövek, Falatka, Tyke, Mufurc. Játszani mindig kell!
  Ezek a flash játékok online a böngészőben telepítés nélkül játszhatóak. Ahogy betöltődik már kezdődhet is a szórakozás, huszonkettő a huszonkettedik ahol biztosan nem csalódsz!
Tom és Jerry egy amerikai rajzfilmsorozat, melyet a Hanna–Barbera páros készített. Annyira népszerű, hogy a mai napig készítenek epizódokat, sőt egész estés filmeket is. A sorozat hét Oscar-díjat nyert a következő években: 1943, 1944, 1945, 1946, 1948, 1951, 1952. A Tom és Jerry sorozat atyjának Rudolf Isinget tartják mivel ő volt az első rész (Elbocsátás) producere. Tommal és Jerryvel ma már az élet számtalan területén találkozhatunk, itt Tom és Jerry játékok kerülnek terítékre. A rajzfilmek szereplői: Tom, Jerry, Cövek, Falatka, Tyke, Mufurc.
Ahogy megjelink már indulhat is az online ingyen Tom és Jerry játék, huszonkettő a huszonkettedik ahol biztosan nem csalódsz!